İsyan! "Maça çıkmıyoruz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'da futbolcular, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle idmana çıkmadı. Kulüp basın sözcüsü Zülfü Aydıngöz,  yaptığı açıklamada, futbolcuların kulüpten alacaklarını bahane ederek hafta sonu sahalarında Denizlispor ile yapa

İsyan!  "Maça çıkmıyoruz"
PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'da futbolcular, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle idmana çıkmadı.
 
Kulüp basın sözcüsü Zülfü Aydıngöz,  yaptığı açıklamada, futbolcuların kulüpten alacaklarını bahane ederek hafta sonu sahalarında Denizlispor ile yapacakları maç öncesi bugün idmana çıkmadıklarını belirtti.
 
Kulübün içinde bulunduğu maddi sıkıntılardan dolayı futbolculara yapılan ödemelerde gecikmeler olabildiğini ancak oyuncuların alacaklarını ödememek gibi bir durumun söz konusu olmadığını dile getiren Aydıngöz, şunları kaydetti:
 
"Maddi sıkıntılardan dolayı futbolculara ödemelerde sıkıntılar yaşıyoruz ancak futbolcuların 8 aydır maaş alamadıkları doğru değildir. Kulübümüz imkanları doğrultusunda futbolculara ödemelerini yapmaktadır. Daha devre arasında futbolculara 1 milyon liraya yakın ödeme yapıldı. Alacaklarının yarısı kadar primleri ödendi. Bugüne kadar Elazığspor'da kimsenin alacağı kalmamıştır, bundan sonra da kalmayacaktır."
 
Futbolcuların idmanı boykot etmeleri nedeniyle yönetim olarak futbolculara yaptırım uygulayabileceklerini belirten Aydıngöz, gelişmeler üzerine yönetimin acil toplantı kararı aldığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler