İstifa şoku

EKONOMİK krizle uğraşan Bucaspor, eski futbolcusu Dady'ye olan 620 bin Euro borç yüzünden FIFA'nın verdiği 2 yıllık transfer yasağının şaşkınlığını atlatmadan bu kez de istifa şoku yaşadı. Sarı lacivertli kulübe geçen sezondan bu yana sportif direktör ola

İstifa şoku
EKONOMİK krizle uğraşan Bucaspor, eski futbolcusu Dady'ye olan 620 bin Euro borç yüzünden FIFA'nın verdiği 2 yıllık transfer yasağının şaşkınlığını atlatmadan bu kez de istifa şoku yaşadı.
 
Sarı lacivertli kulübe geçen sezondan bu yana sportif direktör olarak hizmet veren Cenk Tekelioğlu, görevi bıraktığını açıkladı. Cenk Tekelioğlu, açıklamasında, "Çok sevdiğim Bucaspor Kulübü'nden konsantrasyon kaybı ve ailevi sebeplerden dolayı istifa ediyorum" ifadelerini kullandı.
 
Bu arada pazar günü Albimo Alanyaspor deplasmanında ter dökecek Bucaspor'da savunma bir fire daha verdi. Giresunspor maçında sakatlanan ve 1.5 ay sahalardan uzak kalacağı bildirilen stoper Luiz Henrique'nin ardından aynı mevkide görev yapan Gökhan Sinanoğlu da sakatlandı. İdmanda sağ topuğuna darbe alan futbolcunun Alanya'ya karşı oynamasının zor olduğu belirtildi. Teknik direktör Sait Karafırtınalar'ın bu maçta defansta Emrecan Tahacan ikilisine forma vermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler