"İstenmeyen adam" ilan edildi

Trabzonspor'un Karabükspor karşısında aldığı 3 - 0'lık yenilgi camiada adeta deprem etkisi yarattı. "İSTENMEYEN ADAM" Halilhodziç'in büyük boy bir fotoğrafının yanına "İstenmeyen Adam" yazan Karadeniz Gazetesi ise, "Yönetimin yerine Boşnak teknik adama ac

"İstenmeyen adam" ilan edildi
Trabzonspor'un Karabükspor karşısında aldığı 3 - 0'lık yenilgi camiada adeta deprem etkisi yarattı.
 
"İSTENMEYEN ADAM"
 
Halilhodziç'in büyük boy bir fotoğrafının yanına "İstenmeyen Adam" yazan Karadeniz Gazetesi ise, "Yönetimin yerine Boşnak teknik adama acil çağrımızdır. İnat etme Vahid, gel helalleşelim. Halilhodziç'in yanlışlarının bedelini Trabzonspor Karabükspor'dan fark yiyerek ödedi. Ligdeki ilk yenilgisini alan bordo - mavililer bayramımızı zehir etti. Halilhodziç'in kredisi tamamen bitti. Vahid hoca, düş Trabzon'un yakasından!" ifadesini kullandı.
 
Günebakış Gazetesi, "Bayramı bize zehir ettiniz.. Neyin peşindesin Vahid Hoca? Halilhodziç dahice (!) fikirleriyle Trabzonspor'un yenilgisine zemin hazırladı" eleştirisini getirirken, Kuzey Ekspres Gazetesi de, "Utanç tablosu" manşetinin spotunda, "Sahaya çıkardığı 11 ve oynattığı sistemle çöküşün mimarı olan Halilhodziç, kendi durumunu özetledi. Tarihin en pahalı transferlerini yapan Trabzonspor, bir tek organize atak bile yapamadan Karabük'e teslim oldu. Bedava alınan Traore yıldızlaştı, bordo - mavili pahalı yıldızlar söndü" görüşlerine yer verdi.
 
Karadeniz'in Sesi Gazetesi ise "Milyon euroluk rezillik. Başkan Hacıosmanoğlu'nun milyonlarca euro harcayarak kurduğu takım yerlerde sürünüyor. Karabük karşısında büyük hezimet yaşandı. Taraftar ise kulübün bu kadar borca sokularak kurulan takımın yaşattığı rezaletin hesabının verilmesini istiyor" dedi.
 
 
1044990144cdc7264802c8f2e6dd44a4-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler