İşte TS'nin yeni transferi

Trabzonspor'un mısırlı futbolcusu Ayman Abdelaziz yeni transferi Sayed Moawwad'ı öve öve bitiremedi.

İşte TS'nin yeni transferi

Trabzonspor'un mısırlı futbolcusu Ayman Abdelaziz yeni transferi Sayed Moawwad'ı öve öve bitiremedi.

Ayman milli takımda birlikte forma giydikleri Sayyed'in Mısır'ın yetiştirdiği en kaliteli savunmacılarından biri olduğunu söyledi .

Ayman Sayyed'in isabetli bir transfer olduğunu belirterek  Sayed kalitesini ispat etmiş bir futbolcu .Boyunun kısa olduğuna bakmayın, yüksek toplarda da etkilidir. Top tekniği yüksek,oyun zekası da iyidir. Rakiple boğuşabildiği kadar,kazandığı topu oyuna da iyi sokar. Ayrıca motorik özellikleri de üst düzeydedir.Rakibin hızıyla oyuncuların kısa sürede yakalayabilir,Bana göre iyi bir transfer.Zaten Trabzonspor'a transfer olmadan önce de benle telefonda görüştü. Kendisine gelmesini tereddüt etmemesini söyledim. Onun geleceğine en fazla sevinen benim.İkimiz Trabzonspor'da daha başarılı oluruz.en azından ben buradayım Sayyed'in uyum süresi de kısa olur.Kendisine yabancılık çekmemesi için her türlü yardımı yapacağım'dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor