İşte TS'nin Play Off hakemi!

UEFA AVRUPA LİGİ PLAY-OFF RÖVANŞ MAÇLARININ HAKEMLERİ AÇIKLANDI UEFA Avrupa Ligi Play-off Turunda Mücadele Eden Temsilcilerimiz Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Sivasspor'un Rövanş Maçlarında Düdük Çalacak Hakemler Belli OlduUEFA Avrupa Ligi Play-O

İşte TS'nin Play Off hakemi!
UEFA AVRUPA LİGİ PLAY-OFF RÖVANŞ MAÇLARININ HAKEMLERİ AÇIKLANDI

UEFA Avrupa Ligi Play-off Turunda Mücadele Eden Temsilcilerimiz Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Sivasspor'un Rövanş Maçlarında Düdük Çalacak Hakemler Belli Oldu

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda mücadele eden temsilcilerimiz Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Sivasspor'un rövanş maçlarında düdük çalacak hakemler belli oldu.
UEFA Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, temsilcilerimizin maçlarının başlama saatleri ve bu maçlarda düdük çalacak hakemler şöyle;

Estonya'nın Levadia takımı ile Galatasaray arasında 27 Ağustos Perşembe günü başkent Tallinn'de yapılacak UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçını yönetecek hakemler belli oldu.

A Le Coq Arena'da TSİ 21.00'de başlayacak maçı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Istvan Vad yönetecek. Vad'ın yardımcılıklarını György Ring ile Zsolt Attila Szpisjak yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mihaly Fabian olacak.

Fenerbahçe ile İsviçre'nin Fc Sion takımları arasında 27 Ağustos Perşembe günü İstanbul'da yapılacak UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçını yönetecek hakemler belli oldu.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.30'da başlayacak maçı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Bruno Miguel Duarte Paixao yönetecek. Paixao'nın yardımcılıklarını Jose Carlos Neves Ramalho ve Sergio David Gouveia Serrao yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Bruno Alexandre Silva Esteves olacak.

Trabzonspor ile Fransa'nın Toulouse takımları arasında 27 Ağustos Perşembe günü Fransa'da yapılacak UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçını yönetecek hakemler belli oldu.

Saat 21.00'de başlayacak maçı Belçika Futbol Federasyonu'ndan Serge Gumienny yönetecek. Gumienny'nin yardımcılıklarını Mark Simons ve Eric Thiry yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Laurent Colemonts olacak.

Sivasspor ile Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımları arasında 25 Ağustos Salı günü Donetsk'te yapılacak UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçını yönetecek hakemler belli oldu.

Saat 19.00'da başlayacak maçı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Matteo Simone Trefoloni yönetecek. Matteo Simone Trefoloni'in yardımcılıklarını Luca Maggiani, Sandro Rossomando yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Massimiliano Velotto olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor