İşte Trabzon'un programı

Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı CSKA Moskova maçı öncesi resmi antrenman ve basın toplantısı programı kesinlik kazandı.Buna göre bordo-mavili ekip maçtan bir gün önce (1 Kasım Salı günü) 20.00'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bir antrenm

İşte Trabzon'un programı

Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı CSKA Moskova maçı öncesi resmi antrenman ve basın toplantısı programı kesinlik kazandı.

Buna göre bordo-mavili ekip maçtan bir gün önce (1 Kasım Salı günü) 20.00'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bir antrenman yapacak. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak ve çalışmaya taraftar alınmayacak.

Ayrıca Teknik Direktör Şenol Güneş ile en az 1 oyuncunun katılacağı resmi basın toplantısı da yine 1 Kasım Salı günü Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler