İşte Trabzon'un İlk Bombası

Bordo-mavili yönetim, Danimarka'nın Aalborg takımında oynayan gol kralı unvanlı, 27 yaşındaki 1.85'lik Rada Prica için harekete geçti.Trabzonspor, yeni kralını Danimarka'da buldu. Bordo-mavililerin, Danimarka'nın Aalborg BK kulübünde oynayan İsveçli golcü

İşte Trabzon'un İlk Bombası

Bordo-mavili yönetim, Danimarka'nın Aalborg takımında oynayan gol kralı unvanlı, 27 yaşındaki 1.85'lik Rada Prica için harekete geçti.

Trabzonspor, yeni kralını Danimarka'da buldu. Bordo-mavililerin, Danimarka'nın Aalborg BK kulübünde oynayan İsveçli golcü Rade Prica'yı transfer etmek istediği öğrenildi.

Geçen sezon Almanya'nın ikinci lig ekiblerinden Hansa Rostock'tan Danimarka'nın Aalborg BK takımına transfer olan Rade Prica, gelir
gelmez gol kralı unvanını eline geçirdi. Geçen sezon takımının yaptığı 32 maçta da görev alan İsveçli golcü, 19 golle Danimarka'da "Gol kralı" oldu.

PRİCA DA İSTİYOR

Teknik direktör Ziya Doğan'ın "Bir forvete ihtiyacımız var" raporu doğrultusunda harekete geçen Trabzonspor yönetiminin Danimarka'nın Aalborg takımıyla temas kurduğu ve transfer için görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. 1.85'lik boyuyla hava toplarında etkili olan Rade Prica'nın da transfere sıcak baktığı ve Trabzonspor hakkında bilgiler topladığı öğrenildi. Bordo-mavililer görüşmeleri iki gün içinde sonuçlandırmaya çalışacak.

spor3

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor