İşte Trabzonspor'un yeni hedefi

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener ise sezonun ikinci yarısında topladıkları 8 puanla hedeflerine ulaştıklarını belirterek, "İkinci yarıdaki 4 maçta, 8 puan hedefliyorduk ve bu hedefimize ulaştık. Özellikle son Beşiktaş maçında savunma oyuncularımızı

İşte Trabzonspor'un yeni hedefi
Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener ise sezonun ikinci yarısında topladıkları 8 puanla hedeflerine ulaştıklarını belirterek, "İkinci yarıdaki 4 maçta, 8 puan hedefliyorduk ve bu hedefimize ulaştık. Özellikle son Beşiktaş maçında savunma oyuncularımızın performansı çok üst düzeydeydi. Trabzonspor olarak bundan sonraki maçlarımızı daha konsantre oynayarak, ligdeki zirve yarışımızı sürdürmek amacındayız. Biz maçları periyot periyot düşünüyoruz. Şimdi önümüzde Denizlispor, Antalyaspor, Konyaspor ve Galatasaray'la oynayacağımız 4 maç var. Bu 4 maçtan, 12 puan almayı hedefliyoruz. Burada önemli olan düşüncelerimizi sahaya yansıtabilmemiz ve zirve yarışını sürdürebilmemiz" diye konuştu.

Yener, hafta sonunda oynayacakları Denizlispor maçında çok iyi futbol oynayacaklarına inandığını da ifade ederek, "Beşiktaş maçından puan almak bizim için önemliydi ve bunu başardık. İki futbolcumuz ise cezalı durumu düştü. Umut ve Hüseyin bizim değerli oyuncularımız arasında yer alıyordu. Fakat Denizlispor maçında bu futbolcularımızın yerine oynayacak isimlerin de onları aratmayacağını düşünüyoruz. Çünkü bunları düşünerek kadroyu geniş tuttuk" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor