İşte Trabzonspor'un muhtemel rakipleri

UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçlarının tamamlanmasının ardından son 32'ye yükselen 24 takım ve Trabzonspor ile Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri belli oldu. UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nu 10 puanla ikinci sırada bitiren Trabzonspor ise seri başı olamadı.  Beşikta

İşte Trabzonspor'un muhtemel rakipleri
UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçlarının tamamlanmasının ardından son 32'ye yükselen 24 takım ve Trabzonspor ile Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri belli oldu.
 
UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nu 10 puanla ikinci sırada bitiren Trabzonspor ise seri başı olamadı.  Beşiktaş ise UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nu 12 puanla tamamlayarak, son 32 kura çekimine seri başı olarak gitti. 
 
Beşiktaş ve Trabzonspor'un 15 Aralık Pazartesi günü TSİ 14.00'te yapılacak son 32 turu kura çekimindeki muhtemel rakipleri şöyle:
 
2. sayfada
 
 
 
Trabzonspor
Olympiakos (Yunanistan)
Zenit (Rusya)
Athletic Bilbao (İspanya)
Sporting Lisbon (Portekiz)
Borussia Mönchengladbach (Almanya)
Club Brügge (Belçika)
Salzburg (Avusturya)
Dinamo Moskova (Rusya)
Inter (İtalya)
Everton (İngiltere)
Fiorentina (İtalya)
Dinamo Kiev (Ukrayna)
Feyenoord (Hollanda)
Napoli (İtalya)
 
 
Beşiktaş
Liverpool (İngiltere)  
Anderlecht (Belçika)
Roma (İtalya)
Ajax (Hollanda)
Villarreal (İspanya)
Torino (İtalya)
Celtic (İskoçya)
PSV Eindhoven (Hollanda)
Dnipro (Ukrayna)
Wolfsburg (Almanya)
Sevilla (İspanya)
Guingamp (Fransa)
Young Boys (İsviçre)
Aalborg (Danimarka)
 
 
Kura çekiminde; aynı ülke ekipleri birbirine rakip olamayacak; Avrupa Ligi'nde aynı grupta yer alan ekipler de birbiriyle eşleşemeyecek. Öte yandan UEFA'nın aldığı karar doğrultusunda, Ukrayna ve Rusya takımları birbirleriyle eşleşemeyecek.
 
Seri başı olmayan takımlar, ilk maçlarını kendi sahasında yapacak. İlk maçlar 19 Şubat 2015'te, rövanşlar ise 26 Şubat 2015'te yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler