İşte Trabzonspor'un muhtemel 11'i

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu üçüncü maçında Salı günü Rusya'nın CSKA Moskova ekibi ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor'da muhtemel 11 şekillenmeye başladı.UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu üçüncü maçında yarın Rusya'nın CSKA Mosko

İşte Trabzonspor'un muhtemel 11'i

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu üçüncü maçında Salı günü Rusya'nın CSKA Moskova ekibi ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor'da muhtemel 11 şekillenmeye başladı.

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu üçüncü maçında yarın Rusya'nın CSKA Moskova takımı ile deplasmanda karşı karşıya gelecek Trabzonspor, zorlu maçtan puanla dönmek istiyor.

Grupta ilk maçında deplasmanda İtalya'nın İnter takımını 1-0 mağlup eden, ikinci maçında ise sahasında Fransa'nın Lille takımı ile 1-1 berabere kalarak liderliğini sürdüren bordo-mavililer, 8 eksiğe rağmen zorlu deplasmandan iyi bir sonuçla dönmeyi hedefliyor.

Karadeniz ekibinde, sakatlıkları bulunan Vittek, Henrique, Barış Özbek, Barış Ataş, Sezer Badur ve Onur'un yanı sıra cezalı Burak ve Avrupa Kupası maçlarında forma giyemeyen Volkan Şen takımda yer alamayacak.

Bordo-mavili takımın zorlu karşılaşmaya Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Serkan, Colman, Zokora, Adrian, Halil ve Pawel 11'i ile çıkması bekleniyor.

İNGİLİZ HAKEM YÖNETECEK
Luzhniki Stadı'nda TSİ 19.00'da başlayacak karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Mark Clattenburg yönetecek. Clattenburg'un yardımcılıklarını Stephen Child ve Simon Beck yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler