İşte Trabzonspor'un maç programı

Trabzonspor Medical Park, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Acıbadem Cup turnuvasına katılacak.İstanbul'da 18-20 Eylül tarihlerinde Acıbadem Üniversitesi spor salonunda düzenlenecek turnuvaya katılacak bordo-mavili takımın maç programı belli oldu.Turnuva

İşte Trabzonspor'un maç programı

Trabzonspor Medical Park, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Acıbadem Cup turnuvasına katılacak.

İstanbul'da 18-20 Eylül tarihlerinde Acıbadem Üniversitesi spor salonunda düzenlenecek turnuvaya katılacak bordo-mavili takımın maç programı belli oldu.

Turnuvada, Anadolu Efes, Edirne Basket ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi takımlarıyla karşılaşacak Karadeniz ekibi, 18 Eylül'de Anadolu Efes, 19 Eylül'de Edirne Basket ve 20 Eylül'de de İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor Medical Park, yeni sezon hazırlıkları kapsamında geçen hafta Bursa'da düzenlenen Cevat Soydaş Turnuvası'na da katılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler