İşte Trabzonspor'un hedefindeki isim!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu,  katıldğı bir programda transferle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Hacıosmanoğlu, Cardozo ve Waris için transfer teklifi aldıklarını belirtti. Trabzonspor Başkanı, şunları söyledi:"Erkan Zengin gelmek istemese z

İşte Trabzonspor'un hedefindeki isim!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu,  katıldğı bir programda transferle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Hacıosmanoğlu, Cardozo ve Waris için transfer teklifi aldıklarını belirtti. Trabzonspor Başkanı, şunları söyledi:

"Erkan Zengin gelmek istemese zaten bu transfer için uğraşmayız. Bizim çok önceden istediğimiz bir oyuncuydu. Ozan ve Şener için tekliflerimizi ilettik. Bursa bizim teklifimizi kabul ederse iki oyuncuyu da transfer etmek istiyoruz. Ozan için 10 milyon Euro gibi bir rakam teklif etmedik.

EN CİDDİ TEKLİF CARDOZO'YA GELDİ

Waris ve Oscar Cardozo için ciddi teklifler aldık. En ciddi teklif Oscar Cardozo'ya geldi. Teklif Suudi Arabistan'dan geldi. Ancak Cardozo burada mutlu olduğunu söyledi. Kendisi Avrupa'da piyasası olan bir futbolcu. Waris için Lille ve İngiliz kulüpleri devrede. Lille biz almadan önce de istyordu zaten. Ancak oyuncu bir sezonda üç takımda oynayamayacağı için transfer sezon sonuna kaldı.

HEDEFTEKİ İSİM...

"HEDEFİMİZ AYTAÇ KARA"

Eskişehirspor'dan Aytaç Kara'yı transfer etmek istiyoruz. Sanıyorum yakın zamanda bu transferle ilgili de açıklma yaparız. "

HACIOSMANOĞLU BOURCEANU İÇİN SON NOKTAYI KOYDU

"YILDIRIM ÖNCE ASKERLİK YAPSIN"

Ayrıca şike davası ile ilgili de konuşan Hacıosmanoğlu 'bir tiyatro oynanıyor' derken, Aziz Yıldırım'la ilgili bir soru üzerine 'o kişi beni muhatabım değil, ben 18 ay askerlik yaptım. Önce gitsin askerliğini yapsın' diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler