İşte Trabzonspor'un hedefi

Trabzonspor Basketbol takımının kongresi bugün gerçekleştirildi.Mevcut başkan Abiş Hopikoğlu'nun tek aday olarak girdiği kongrede kulübün durumuyla ilgili önemli açıklamalar yapıldı.Başkan Hopikoğlu kongrede yaptığı açıklamalara Saner Ayar, Mehmet Yiğit A

İşte Trabzonspor'un hedefi

Trabzonspor Basketbol takımının kongresi bugün gerçekleştirildi.

Mevcut başkan Abiş Hopikoğlu'nun tek aday olarak girdiği kongrede kulübün durumuyla ilgili önemli açıklamalar yapıldı.

Başkan Hopikoğlu kongrede yaptığı açıklamalara Saner Ayar, Mehmet Yiğit Alp ve Muharrem Usta'ya teşekkür ederek başladı. 

Tüm gücü ile başkanlığı yapmaya çalıştığını belirten Hopikoğlu "Trabzon şehrine tarihi başarılar yaşatma adına temeller attık. Beko Basketbol Ligi'nde mücadele ettiğimiz ilk yılımızda , kulüp tarihinin galibiyet rekorunu kırıp, yine tarihte bir ilki gerçekleştirerek Avrupa Kupalarına katılma şansı elde ettik. Geçtiğimiz sezon sakatlıklarla birlikte bazı olumsuz etkenler olmasaydı play-off'a dakatılabilirdik. Ancak bizi sezon içinde ayakta tutan en büyük etken çalışmalarımız ile teknik heyet ve profesyonel çalışma arkadaşlarımızla oluşturduğumuz aile bağıdır" dedi.

Sadece A takıma değil alt yapıya da ciddi atılımlar gerçekleştirdiklerini söyleyen Hopikoğlu; " Alt yapı kavramı dahi ortada yokken kısa zamanda tüm altyapı kategorilerinde bölge şampiyonluğuna ulaştık. Genç takımımız Türkiye Şampiyonası'nda da boy  gösterdi. Bu yıl, bu başarıların üzerine katarak Trabzon ve Türk basketboluna yetişmiş  oyuncular kazandırmanın mücadelesini vereceğiz." dedi.

TRABZONSPOR'UN HEDEFİ

Geçen sezon başkanlığa gelirken hedeflerinin ilk aşamada şehre basketbol kültürü kazandırmak olduğunu  vurgulayan Hopikoğlu " Sezon başında boş tribünlere oynarken sezon içinde tıklım tıklım dolan tribünlerimizin yanı sıra halkın basketbola ilgisinin arttığını gördük. Bu da hedefimizde başarılı olduğumuzu gösterdi. Ayrıca ligde kalıcı ve köklü kulüplerden biri olması adına yol haritası belirledik. Yaptığımız transferler , aldığımız sonuçlar ve katettiğimiz mesafe bunu başarabileceğimizi gösterdi. Bu sezon ise ligde daha çok adımızdan söz ettireceğiz. Bütçemiz doğrultusunda teknik heyetimizle adeta kamp kurarak yaptığımız transferlerle oluşan takımımız , bu sezon play- off'u yakalayacaktır.  Avrupa kupasındanda tarihi bir başarı elde edeceğimize inancımız tamdır. Türkiye kupasında da çıtayı daha da yükselteceğiz. " dedi.

Hopikoğlu Trabzonspor çatısı altında elde edilemeyecek başarı olmadığını da sözlerine ekleyerek "Elde ettiğimiz deneyimler çerçevesinde bizler, sizlerin teveccühüyle bu yıl da tarih yazmaya devam edeceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor