İşte TFF'nin vereceği karar!

Tüm Türkiye nefesini tutmuş bir halde Türkiye Futbol Federasyonu'nun şike soruşturması kapsamında vereceği kararı beklemeye başladı.Kozmik Oda'da savcılık tarafından 20 Temmuz'da kendilerine gönderilen dosyaları inceleyen Etik Kurulu'nun federasyon yöneti

İşte TFF'nin vereceği karar!

Tüm Türkiye nefesini tutmuş bir halde Türkiye Futbol Federasyonu'nun şike soruşturması kapsamında vereceği kararı beklemeye başladı.

Kozmik Oda'da savcılık tarafından 20 Temmuz'da kendilerine gönderilen dosyaları inceleyen Etik Kurulu'nun federasyon yönetim kuruluna raporunu sunduğu ve "Fenerbahçe, Sivas ve Mersin için ciddi bulgular var" dediği kaydedildi.

FEDERASYON PUANLARI SİLECEK
Son kararı verecek olan Futbol Federasyonu Yönetimi'nin ise şike tespit edildiği taktirde ağır bir ceza vermeyi planladığı ancak bunun küme düşürme olmadığı sızan haberler arasında yer alıyor.

Federasyonun, şüpheli takımlardan puan sileceği ve şampiyonluğu geri alabileceği iddia edildi.

TOPLANTI YARIN SAAT 15.00'TE
Tüm Türkiye'nin nefesini tutarak merakla beklediği sonucun çıkacağı toplantı ise yarın saat 15.00'te başlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki merkez binasında yapılacak toplantının ardından basına yapılacak açıklamanın saat 20.00 sıralarında olması bekleniyor.

PİYASALAR ETKİLENMESİN
Türkiye Futbol Federasyonu'nun yarın vereceği kararda piyasaların etkilinmemesi için ince eleyip sık dokuduğu kaydedildi.

Federasyonun açıklamayı akşam saat 20.00 civarında yapmayı planlamasının altında da bu kaygı olduğu dile getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor