İşte TFF'nin ilk adayı!

Türkiye Futbol Federasyonu'nda seçim süreci işlerken, Mehmet Ali Aydınlar NTV Spor'a başkanlığa aday olduğunu açıkladı.Futbol Federasyonu'nun yeni başkanını belirleyeceği olağan genel kurulu 29 Haziran'da yapılacak. Başkan Mahmut Özgener'in yeniden aday o

İşte TFF'nin ilk adayı!

Türkiye Futbol Federasyonu'nda seçim süreci işlerken, Mehmet Ali Aydınlar NTV Spor'a başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Futbol Federasyonu'nun yeni başkanını belirleyeceği olağan genel kurulu 29 Haziran'da yapılacak. Başkan Mahmut Özgener'in yeniden aday olmayacağı kongre öncesi adaylığını açıklayan ilk isim Mehmet Ali Aydınlar oldu.

NTV Spor'a konuşan Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Burulu Başkanı, 29 Haziran'daki seçimlerde başkanlığa talip olduğunu söyledi.

Aydınlar, Fenerbahçe'nin yanı sıra, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da desteğini aldıktan sonra adaylığa karar verdi.

Futbol Federasyonu seçimlerinde başkan adaylığı için, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın da isimleri geçiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor