İşte Sivasspor'un yeni hocası

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'da Okan Buruk'un istifasının ardından göreve getirilen Teknik Direktör Mesut Bakkal, takımın başında ilk antrenmanına çıktı. Ligde üst üste alınan kötü sonuçların ardından Medicana Sivasspor'da görevinde

İşte Sivasspor'un yeni hocası

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'da Okan Buruk'un istifasının ardından göreve getirilen Teknik Direktör Mesut Bakkal, takımın başında ilk antrenmanına çıktı.

Ligde üst üste alınan kötü sonuçların ardından Medicana Sivasspor'da görevinden istifa eden Okan Buruk'un yerine sezona sonuna kadar Teknik Direktör Mesut Bakkal getirildi. Bakkal, bugün takımın başında ilk antrenmanına çıktı. Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan deneyimli çalıştırıcı, Sivasspor'a yabancı olmadığını ve gönülden takımın başına geldiğini söyledi. Takımın başında olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Bakkal, "2010 yılında gelişim ve kümede kalış ve inanılmaz mücadeleyle iyi izler bırakıp iyi dostluklar bırakıp ayrıldım. 5 sene sonra tekrar seve seve geldiğim bir yer" dedi.

"KENETLENMEMİZ GEREKİYOR"

Takımın durumun kritik olduğunu belirten Bakkal, "Ben burada sadece liderim, tek başına bir şey yapamam. Burada herkesin desteğine, özellikle taraftarın desteğine ihtiyacımız var. Bu saatten sonra hepimizin Sivasspor için, şehir için kenetlenmemiz gerekiyor. Özellikle Rizespor maçı ile birlikte tribünlerin dolması o coşkuyu beraber yaşamak ve galibiyette onların payının olmasını canı gönülden istiyoruz. Biz oyuncularımla bir yola baş koyduk. Kulüp inanılmaz bir kulüp, zamanında her şeyini ödeyen, zamanında her şeyini yapan hiçbir sorun yaratmayan yönetim var. Bununla birlikte de bütün herkesin özellikle çok şahsiyetli duran yerel medyanın, taraftarın ne olursa olsun 14 haftamız var. Hatamızda, eksiğimiz de olabilir ama herkesin iyi bakmasını istiyorum. Böyle olunca da bu takımın hak ettiği yere çok çabuk geleceğine de inanıyorum."diye konuştu.

"ANLAŞMAM 15 DAKİKA SÜRDÜ"

Oyunsal anlamda sıkıntı yaşamayacaklarını aktaran Bakkal, "Çok kaliteli kadromuz, iyi bir kadromuz var. Sadece biraz ayağa kaldıracağız. Hep beraber olacağız. Her şeyden önce ne olursa olsun samimi duygularımız olup bunu performansa yansıtmamız gerekiyor. Ben burada olmaktan mutluyum. Yönetime teşekkür ediyorum. Buraya gelirken anlaşmam 15 dakika sürdü" ifadelerini kullandı.

Antrenmana sakatlıkları bulunan Erkan Baş ve Kone katılmazken, futbolcular ısınma hareketleri ve top çalışması yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler