İşte şikenin fotoğrafı!

Şike soruşturmasında, Fenerbahçe'nin şampiyonluk virajını döndüğü 30. haftada oynanan 5-3'lük Buca maçı da inceleniyor. Sarı-Lacivertlilerin 3-1 geriden gelip ikinci yarıda 4 gol atarak kazandığı maç öncesi yaşananlara ilişkin kareler soruşturma dosyasınd

İşte şikenin fotoğrafı!

Şike soruşturmasında, Fenerbahçe'nin şampiyonluk virajını döndüğü 30. haftada oynanan 5-3'lük Buca maçı da inceleniyor. Sarı-Lacivertlilerin 3-1 geriden gelip ikinci yarıda 4 gol atarak kazandığı maç öncesi yaşananlara ilişkin kareler soruşturma dosyasında.

İddiaya göre, maçtan bir gün önce Cemil Turan, menajerler Abdullah Başak ve Aziz Yıldırım'a yakınlığıyla bilinen Ali Kıratlı Bucaspor'lu Musa Aydın'a eski hocası Bülent Uygun aracılığıyla ulaşmaya çalışmış. Düşme potasında, Bucaspor'la çekişen Sivasspor'un yöneticisi Ahmet Çelebi de Buca'nın maçı kaybetmesi için oyuncu Onur Tuncer'le irtibat kurmayı denemiş. Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın ise Yıldırım'a yakın isimlerden Bülent İşcan ile irtibatta olduğu öne sürülüyor. Polis kamerasına takılan görüntülere göre, bu kişiler 23 Nisan'da İzmir Alsancak'taki Deniz Restoran'da bir araya geldi. 20.20'de başlayan yemek 21.05'te bitti. Grup masadan birlikte ayrıldı. Görüntülere göre 5 kişi Fenerbahçe'nin maç saatine kadar konakladığı otele giriyor. Yıldırım'ın cezası nedeniyle otelde izlediği maçın ardından bu kişilerin otel önünde konuştuğu da kayıtlarda yer alıyor.

İKİ FARKLI GÖRÜNTÜ
Buca maçı Fener için kabusa dönmüştü. İlk golü Musa Aydın atmış, ilk yarı Buca'nın 3-1 üstünlüğüyle bitmişti. İkinci yarı Fenerbançe bulduğu 4 golle maçı 5-3 kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor