İşte Şampiyonlar Ligi Topu

1970 yılından bugüne tüm UEFA ve FIFA turnuvalarında resmi maç topu tedarikçisi olan adidas, UEFA (Avrupa Futbol Federasyonları Birliği) 2011/12 Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Süper Kupa karşılaşmalarında kullanılmak üzere geliştirdiği en yeni tasarım v

İşte Şampiyonlar Ligi Topu

1970 yılından bugüne tüm UEFA ve FIFA turnuvalarında resmi maç topu tedarikçisi olan adidas, UEFA (Avrupa Futbol Federasyonları Birliği) 2011/12 Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Süper Kupa karşılaşmalarında kullanılmak üzere geliştirdiği en yeni tasarım ve en yüksek teknolojiye sahip resmi maç toplarını sahalara çıkarıyor.

2011/12 UEFA Şampiyonlar Ligi sezonu için hazırlanan Resmi Maç Topu adidas Finale 11’in tasarımı, artık bir sembol haline gelen yıldızlı top geleneğinin üzerine inşa edildi. Geliştirilmesinin üzerinden geçen 11 yılda Finale topları, futbolun olmazsa olmaz en iyi takımları, oyuncuları, stadyumları ve taraftarları sembolize eden çok geniş bir renk kullanımıyla, birbirinden farklı hikayeler sundu.

adidas Finale 11, ünlü UEFA Şampiyonlar Ligi yıldızlı panelinin içinde yer alan kırmızıdan yeşile, mordan sarıya renk geçişleri, geleneksel siyah şeritler ile tamamlanıyor. Finale 11, adidas’ın top teknolojisi için sürdürdüğü gelişmelere paralel olarak, daha gelişmiş top kontrolü için daha fazla tutuş sağlayan elmas dokuya sahip. Aynı zamanda sahip olduğu ısı ile yapıştırma özelliği, kusursuz bir yüzey oluşturuyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2011/12 Sezonu Resmi Maç Topu:  Finale 11

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor