İşte Rizespor'un yeni hocası

 Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, teknik direktör Mehmet Özdilek'in görevinden ayrılmasının ardından Hikmet Karaman ile anlaştı.Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, teknik direktör Karaman ile İstanbul'da bir araya gelindiği ve her konuda

İşte Rizespor'un yeni hocası

 Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, teknik direktör Mehmet Özdilek'in görevinden ayrılmasının ardından Hikmet Karaman ile anlaştı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, teknik direktör Karaman ile İstanbul'da bir araya gelindiği ve her konuda anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Teknik direktör Karaman ile yapılan görüşmelerde kendisiyle prensip anlaşmasına varılmış olup, yeni hocamız için yarın saat 10.00'da Mehmet Cengiz Tesislerinde imza töreni düzenlenecektir. Bu anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olacağına inancımız tamdır."

Teknik direktör Karaman'ın bu akşam yardımcılarıyla Rize'ye geleceği bildirildi.

Hikmet Karaman 1998-99 sezonda yeşil-mavilileri çalıştırmış, Karadeniz ekibi play-off finalinde Göztepe'ye kaybederek Süper Lig'in kapısından dönmüştü. Karaman, 2002-2003 sezonunda yeniden göreve gelmiş ve Çaykur Rizespor'u Süper Lig'e taşımıştı. Süper Lig'de 2003-2004 sezonunda 19 maç takımın başında sahaya çıkan Karaman, başarısız sonuçların ardından görevinden istifa etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler