İşte o görüşme!

Fenerbahçe'nin 6-0 galibiyetiyle sonuçlanan Fenerbahçe-Ankaragücü maçından 2 gün önce Ankaragücülü futbolcu Kağan Söylemezgiller'e çekilen mesajı; Emre Belözoğlu'nun, Ekrem Okumuş'un telefonundan çektiği telefon dinlemesine takıldı. Kağan Söylemezgiller a

İşte o görüşme!

Fenerbahçe'nin 6-0 galibiyetiyle sonuçlanan Fenerbahçe-Ankaragücü maçından 2 gün önce Ankaragücülü futbolcu Kağan Söylemezgiller'e çekilen mesajı; Emre Belözoğlu'nun, Ekrem Okumuş'un telefonundan çektiği telefon dinlemesine takıldı. Kağan Söylemezgiller adına yapılan basın açıklamasının ise Fenerbahçeli yöneticiler tarafından hazırlandığı ortaya çıktı. Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nun, Ankaragücü spor kulübünün futbolcusu, kendisi gibi Ahmet Bulut'un menajerlik şirketine kayıtlı olan Kağan Söylemezgiller'e 'Blackberry' cep telefonundan mesaj gönderdiği Ekrem Okumuş, 13.05.2011 günü Emre'nin yeğeni Volkan Bahçekapılı ile yaptığı görüşmede "EMRE YAZDI İŞTE. ONLAR VAR BİBİ- EM'DE" diye konuştuğu tespit edildi.

"EMRE YAZDI BİBİEM'DE VAR"

Emre Belözoğlu'nun yeğeni Volkan Bahçekapılı'nın 13 Mayıs 2011 günü saat 20.45'Te Ekrem Okumuş'u arayarak "Yine ne karıştırdın a... k...ya. Ahmet abi delirmiş" dediği tespit edildi.

-Ekrem Okumuş: "Ne karıştıracağız, Kağan ile ilgili aramışlar...Konuştum yani bilet istedi. Ben de 'Tamam ayarlayacağım' dedim. O kadar başka bir şey konuşmadım"

-Volkan Bahçekapılı: "Ulan başımıza iş almayalım"

-E.O: "EMRE YAZDI İŞTE ONLAR VAR Bİ- BİEM'DE"

-V.B: "BİBİEMİ GÖRMEZLER ABİ"

-E.O: "Bu çocuk bi salaklık yapmış da olabilir yani"

-V.B: "ABİ S..ARIZ BİLİYORSUN DEĞİL Mİ...Sen konuştun mu Emre abiyle"

-E.O: "Yok daha konuşmadım"

'BUNDAN DA YIRTTIN SAHTEKÂR'

 

EMRE REDDETTİ, OKUMUŞ 'BEN ATTIM' DEDİ

Belözoğlu'nun Okumuş'un Blackbery cep telefonundan çektiği iddia edilen mesaj şöyle: "Olum emre abin ben. Aman aldırıyorum seni buraya sakin zorlama he Kavga ettirme beni başkanla..." Ancak Emre savcılık ifadesinde, mesajları kendisinin attığını reddetti. Ekrem Okumuş da Emre'nin adını kullanarak mesajları attığını kabul etti.

'KAĞAN'IN AÇIKLAMASI ÖNCE YILDIRIM'A GİTTİ'

Mesaj olayıyla ilgili Kağan'ın adıyla hazırlanan basın açıklaması Avukat Sami Dinç aracılığı ile Aziz Yıldırım'a gönderildi. Polise göre Yıldırım'ın olurundan sonra açıklama yapıldı. Yazıyı hazırlayan kişiler arasında geçen "Kağan yazıyı gönderdi çocuğun haberi var değil mi, ıslak imzalı bir de onu inkâr edemez Başkan'a götürüyorlar şimdi yazıyı" dedikleri dinlemeye takıldı. 5 Haziran 2011 günü de Emre Belözoğlu, Ahmet Bulut ve Ekrem Okumuş, Avukat Sami Dinç'in ofisinde buluştu ve ileriki süreçte sergilenecek hal ve tavırları, alınacak tedbirleri konuşmak üzere buluştu.

'BUNDAN DA YIRTTIN SAHTEKÂR'

Bir Haziran 2011'de Volkan Bahçekapılı, Emre ile yaptığı konuşmada "Avukat Sami ile konuştum 'bizim lehimize ortalık karıştı' diyor... Ama diyor 'Kağan'ın g...... başının oynamaması lazım' diyor ben de şimdi Barış'ın yanına gidiyorum yani Kağan derse ben böyle bir yazı vermedim diye dedi abi olur mu öyle kamera kayıtları telefon görüşmeleri var... 'Tabii inkâr etmemesi lazım' diyor... Bundan da yırttın sahtekâr" demesi üzerine Emre Belözoğlu'nun, "Niye yırtmayacağım i... ne yapmışız da yırtmayacağım" dediği dosyada yer aldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor