İşte Kupada çeyrek finale kalan takımlar

Türkiye Kupası'nda Son 16 Turu, Galatasaray ile Torku Konyaspor arasında oynanan mücadele ile tamamlandı ve çeyrek final bileti alan 8 takım belli oldu. Sivasspor, Mersin İdmanyurdu, Bursaspor, Kayserispor, Fenerbahçe, Manisaspor, Gençlerbirliği ve Galata

İşte Kupada çeyrek finale kalan takımlar
Türkiye Kupası'nda Son 16 Turu, Galatasaray ile Torku Konyaspor arasında oynanan mücadele ile tamamlandı ve çeyrek final bileti alan 8 takım belli oldu.
 
Sivasspor, Mersin İdmanyurdu, Bursaspor, Kayserispor, Fenerbahçe, Manisaspor, Gençlerbirliği ve Galatasaray, Türkiye Kupası'nda son 8 takım arasına adını yazdırdı.
 
Çeyrek final eşleşmeleri, TFF tarafından yapılacak kura çekimi sonrasında belli olacak ve 8 takım arasında çift eleme usulüne göre oynanacak. Kura çekimi, 17 ya da 18 Şubat 2015 tarihinde TFF'nin Riva'daki tesislerinde yapılacak.
 
Kura çekimine, Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Sivasspor seri başı olarak katılacak ve Gençlerbirliği, Manisaspor, Mersin İdmanyurdu ve Kayserispor ile eşleşecek. Çeyrek finalde ilk karşılaşmalar 4 Mart Çarşamba günü, rövanş ise 8 Nisan Çarşamba günü yapılacak.
 
1. TORBA
FENERBAHÇE
GALATASARAY
MEDICANA SİVASSPOR
BURSASPOR
 
2. TORBA
GENÇLERBİRLİĞİ
MERSİN İDMANYURDU
KAYSERİSPOR
MANİSASPOR

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor