İşte kulübü zarara uğratan Şener!

İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki Trabzonspor Kulübü A.Ş.'nin şikâyeti üzerine, bordo mavililerin eski başkanı Sadri Şener hakkında, 'güveni kötüye kullanma' ve 'özel belgede sahtecilik' suçlamalarıyla dava açıldı.Mevcut yönetim tarafından açılan dava

İşte kulübü zarara uğratan Şener!

İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki Trabzonspor Kulübü A.Ş.'nin şikâyeti üzerine, bordo mavililerin eski başkanı Sadri Şener hakkında, 'güveni kötüye kullanma' ve 'özel belgede sahtecilik' suçlamalarıyla dava açıldı.

Mevcut yönetim tarafından açılan davada Şener'in kulübü 3 milyon 939 bin 202 lira zarara uğrattığı ileri sürüldü.

Bu dava gündemdeki yerini korurken mevcut yönetimin kulübü zarar uğrattığını iddia ettiği eski başkan Şener’in 1994-95 sezonunda özel işlerinde yaşadığı sorun nedeniyle kulüpteki görevinden istifa ederken kulübe tüm alacaklarını bağışladı.

İşte dönemin başkanı Şener’in alacaklarının tümünü kulübe bağışladığını gösteren belge dönemin gazetelerinde de yayınlanmıştı.

Şener başkanlıktan istifa ettiği 1994-95 futbol sezonunda kulüpten olan 8,5 milyon dolarlık alacağını kulübe gönderdiği resmi bir yazı ile bağışladığını açıklamıştı.

İŞTE O BELGE


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor