İşte Hiddink'in "ilk" 11'i!

ABD'de kamp çalışmalarını sürdüren A Milli Futbol Takımı, Çek Cumhuriyeti karşılaşması öncesi son antrenmanını yaptı. New Jersey'deki Montclair Üniversitesinde yapılan antrenmana, Milliler tam kadro katıldılar. Milli takımın antrenmanı, düne oranla daha k

İşte Hiddink'in "ilk" 11'i!

ABD'de kamp çalışmalarını sürdüren A Milli Futbol Takımı, Çek Cumhuriyeti karşılaşması öncesi son antrenmanını yaptı.
 
New Jersey'deki Montclair Üniversitesinde yapılan antrenmana, Milliler tam kadro katıldılar. Milli takımın antrenmanı, düne oranla daha kısa sürdü.

Futbolcular, toplu ve topsuz çalışmanın ardından kısa süreli bir çift kale maç yaptılar. Teknik Direktör Guus Hiddink, daha sonra futbolcuları dinlenmesi için serbest bıraktı.
 
Cumartesi günü  TSİ 19.30'da başlayacak Red Bull Arena'daki Çek Cumhuriyeti karşılaşmasının ilk 11'i de Teknik Direktör Hiddink tarafından açıklandı.
Milliler mücadeleye şu 11 ile başlayacak :
Volkan Demirel, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Emre Aşık (Gökhan Zan), Çağlar Birinci, Volkan Şen, Emre Belözoğlu, Okan Buruk (Selçuk Şahin), Arda Turan, Halil Altıntop, Nihat Kahveci

OKAN BURUK VE EMRE AŞIK MİLLİ TAKIMA VEDA EDECEK
A Milli Futbol Takımı'na veda edecek iki futbolcu Okan Buruk ve Emre Aşık da yarın son kez sahada olacak.
 
Mücadelenin ilk 10 dakikasında oynayacak olan futbolculardan Okan Buruk, ''Çok güzel bir şekilde ayrılıyoruz. Son kez milli formayı giymek çok önemli. Amerika'daki organizasyon da çok güzel geçiyor'' dedi. Milli takımın da çok iyi olduğunu kaydeden Okan, ''Yeni bir nesil geliyor. Çok başarılı olacaklarına inanıyorum'' diye konuştu. 
 
Okan Buruk ile 1992'den beri beraber olduklarının altını çizen Emre Aşık da ''Genç milli takımda beraber başladık. Şimdi de beraber bırakıyoruz. Çok mutluyum. Başkan dahil emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz'' dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor