İşte Fener'in Tekke teklifi

Ara transferde Gökhan Emreciksin'le her konuda anlaşan Fenerbahçe yönetimi listesindeki diğer isimlerle temaslarını sürdürüyor... Takvim'de yer alan habere göre, Başkan Aziz Yıldırım'ın Rusya seyahati sırasında Zenit'le başlayan Fatih Tekke pazarlığında d

İşte Fener'in Tekke teklifi

Ara transferde Gökhan Emreciksin'le her konuda anlaşan Fenerbahçe yönetimi listesindeki diğer isimlerle temaslarını sürdürüyor... Takvim'de yer alan habere göre, Başkan Aziz Yıldırım'ın Rusya seyahati sırasında Zenit'le başlayan Fatih Tekke pazarlığında dün önemli adımlar atıldı. Zenit'in milli futbolcumuz için istediği 6 milyon euroluk bonservisi çok bulan Fenerbahçe yönetiminin 4 milyon euro teklif ettiği ifade edildi.

Zarar etmek istemiyorlar

Fatih Tekke'yi 2006 yılında 7.5 milyon euro ödeyerek Trabzonspor'dan transfer eden Rus kulübünün, fazla zarara girmemek için bonservis bedelini yüksek tuttuğu belirtiliyor. Fakat Fenerbahçe yönetimi, 30 yaşındaki golcü için çok fazla ödeme yapmak istemiyor. Eğer anlaşma sağlanamazsa, daha önce de gündeme gelen kiralık formulü gündeme getirilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor