İşte Constant'ın yeni adresi

Trabzonspor'a Milan'dan 2.5 Milyon Euro karşılığında transfer olan ancak bir türlü beklenen performansı gösteremeyen sonrasında Bordo Mavili kulüpte taşanan ödeme sıkıntılarından dolayı sözleşmesini 2 Milyon Euro karşılığında fesh eden Kevin Constant futb

İşte Constant'ın yeni adresi
Trabzonspor'a Milan'dan 2.5 Milyon Euro karşılığında transfer olan ancak bir türlü beklenen performansı gösteremeyen sonrasında Bordo Mavili kulüpte taşanan ödeme sıkıntılarından dolayı sözleşmesini 2 Milyon Euro karşılığında fesh eden Kevin Constant futbol yaşantısına Fransa'da devam ediyor.
 
Constant, Fransa 3. Lig takımlarından Frejus St-Raphael'de antrenmanlara çıkıyor. Bugün itibariyle çalışmalarına başlayan Constant'ın devre arası transfer döneminde gelecek tekliflere göre kararını vermesi bekleniyor.
 
Jean-Marc Pilorget'in teklifi üzerine Fransa'ya döndüğünü belirten Constant, ''Bazı kulüplerden yanıt bekliyorum ancak bu sürede tembellik yapmak istemedim. Formumu korumak istiyorum. Haftasonu oynanacak olan Epinal maçında forma giyip giymeyeceğimi bilmiyorum ama buradayım ve çalışmalarımı sürdüreceğim.'' dedi.
 
Constant daha önce Fransa'da Toulouse ve Chateauroux formaları giymişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor