İşte Çarşı Cinayetinin Nedeni

Beşiktaş'ın Çarşı grubunu karıştıran cinayetin perde arkası aralanıyor. İddiaya göre, grubun liderleri Ferdi Aslan ve Alpay Ketenci, bedava bilet yüzünden kavga etti.Ketenci Aslan'ı, aldığı biletlerin az bir kısmını gruba dağıtıp diğer biletleri ise sattı

İşte Çarşı Cinayetinin Nedeni

Beşiktaş'ın Çarşı grubunu karıştıran cinayetin perde arkası aralanıyor. İddiaya göre, grubun liderleri Ferdi Aslan ve Alpay Ketenci, bedava bilet yüzünden kavga etti.

Ketenci Aslan'ı, aldığı biletlerin az bir kısmını gruba dağıtıp diğer biletleri ise sattığını öne sürdü. Aslan ve arkadaşları tribünde "Çarşı Sinan Engin'e karşı" pankartı asınca kavga iyice alevlendi.

Ketenci, geçen Cumartesi gecesi Beşiktaş-Kayserispor maçının ardından otoparkı basarak Aslan'ı silahla öldürdü. Polis, zanlının peşine düşerken, Aslan, dün gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazede gencin arkaşdaşları, "Bu olayla birlikte artık Çarşı bitti" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor