İşte Burak'ın 17 numara sırrı!

Kayserispor'a attığı son iki golle birlikte, 13 gole ulaşan Burak Yılmaz, kimsenin bilmediği 17 forma numarasının sırrını açıkladı..Kayserispor'a attığı son iki golle birlikte, 13 gole ulaşan Burak Yılmaz, kimsenin bilmediği 17 forma numarasının sırrını a

İşte Burak'ın 17 numara sırrı!

Kayserispor'a attığı son iki golle birlikte, 13 gole ulaşan Burak Yılmaz, kimsenin bilmediği 17 forma numarasının sırrını açıkladı..

Kayserispor'a attığı son iki golle birlikte, 13 gole ulaşan Burak Yılmaz, kimsenin bilmediği 17 forma numarasının sırrını açıkladı. İşte Avrupa'nın en golcü isimlerinden Burak Yılmaz'ın açıkladığı o çok özel sırrı: 

ANNEM VE BABAM ÇOK ÖNEMLİ!
Babası Fikret Yılmaz'ın Adana Ceyhanlı, annesinin ise Antalyalı olduğunu açıklayan Burak; "Hem annem,hem de babam benim için çok önemli. Onlara bu hayatta bu sekilde bir ahde vefa gösterdiğimi, saygımı ifade ettigimi düşünüyorum.

Bana başka numaralarda önerilmisti ama ben 17 numarayı giydiğim zaman kendimi daha güçlü hissediyorum. Annem ve babamin manevi gücü arkamda oluyor" diye konuştu. 

BABASI ERCİYESSPOR'LA, BURAK TRABZONSPOR'LA EN ÖNDE!
Burak Yılmaz 13 golle gol krallığında en onde yer alırken babası Fikret Yılmaz da ilk defa görev aldığı Kayseri Erciyesspor'un teknik direktörlüğünde takımını Bank Asya 1. Lig'in en üstüne taşıdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor