İşte Boupendza için istenen rakam!

Adı Trabzonspor ile anılan Hatayspor'un golcüsü Boupendza için kulübü 10 Milyon Euro bonservis bedeli belirledi.

İşte Boupendza için istenen rakam!

Transferin son günlerine girilirken özellikle sosyal medyada adı Trabzonspor ile anılan Hatayspor'un golcüsü Boupendza için açıklama geldi.

Onursal Başkan ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Lütfü Savaş  Hatayspor'un 24 yaşındaki Gabonlu golcüsü Aaron Boupendza'ya gelen tekliflerle ilgili konuştu.

Savaş şu ifadeleri kullandı;

"Bopendza'ya teklif var. 5 milyon 150 bin Euro ve 5 milyon 250 bin Euro'yu gördü. Rusya ve İtalya'dan teklif geldi. Biz satmadık. Boupendza çok teknik güçlü ve hızlı bir oyuncu. Ekstra bir oyuncu. Bu futbolcunun maliyeti bize çok uygun bir fiyata geldi ama bu futbolcu değerini bulmadan satmayı düşünmüyoruz. 10 milyon Euro'dan aşağıya satmayı düşünmüyoruz. Biz Hatayspor'a güzel bir tesis yapmak istiyoruz. Farkındaysanız Kamara'yı da aldık. İnşallah o da Hatayspor'a renk katacaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor