İstanbul'daki taraftar neredesin?

Trabzonspor taraftarına "Trabzonspor'u Trabzon'da temsil edemiyorsunuz" diyen taraftar hani 61 bin kişiyle doldurduğunuz stadyum nerede?Haber61.Net size sesleniyor taraftar, Trabzonspor-Benfica maçı için sadece 8 bin satılmış. Hani 61 binli rakamlar?Yarın

İstanbul'daki taraftar neredesin?

Trabzonspor taraftarına "Trabzonspor'u Trabzon'da temsil edemiyorsunuz" diyen taraftar hani 61 bin kişiyle doldurduğunuz stadyum nerede?

Haber61.Net size sesleniyor taraftar, Trabzonspor-Benfica maçı için sadece 8 bin satılmış. Hani 61 binli rakamlar?

Yarın yapılacak maça henüz taraftarın ilgi gösterememesi hayal kırıklığı yaratırken kafalarda İstanbul'daki Trabzonspor taraftarının söylemlerini getiriyor.

İstanbul'daki gurbetçi taraftarlar Trabzon'daki taraftara göndermelerde bulunmuş ve takımı yeteri kadar destekleyemediğini söylemişti ancak 8 bin biletin satılması İstanbul'daki taraftarın da takımlarına nasıl destek çıktıklarının göstergesi olarak nitelendirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler