İstanbul’da zirve

Çaykur Rizespor’da başta transferdeki durum değerlendirmesi olmak üzere, sezon hazırlıkları masaya yatırılıp yol haritası çizilecek. Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabına yarın Erzurum' da başlayacak olan Çaykur Rizespor’da bugün toplantı yapılacak. Başk

İstanbul’da zirve
Çaykur Rizespor’da başta transferdeki durum değerlendirmesi olmak üzere, sezon hazırlıkları masaya yatırılıp yol haritası çizilecek. Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabına yarın Erzurum' da başlayacak olan Çaykur Rizespor’da bugün toplantı yapılacak. Başkan Metin Kalkavan'ın Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve yönetim kurulu üyesi Koray Deniz ile İstanbul' da yapacakları zirvede başta transfer olmak üzere durum değerlendirmesi yapıp yeni sezon için yol haritasını çizeceği bildirildi.
 
ACELE ETMİYOR
 
Başkan Kalkavan'ın İstanbul'da teknik patron Mehmet Özdilek ile yapacağı toplantının ana gündem maddesi ise transfer olacak. Antalyaspor' dan Murat Duruer'in aldıktan sonra transferde acele etmeyen ve ince eleyip sık dokuyan Yeşil-Mavililer' de Özdilek istekleri ile birlikte defansa istediği takviyenin kısa sürede bitirilmesini isteyeceği bildirildi. Takımla ilgili durum değerlendirilmesinin yapılacağı toplantıda gönderilmesine karar verilen futbolcularla birlikte yeni sezon hazırlık kampında oynanacak olan hazırlık maçları görüşülecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler