İstanbul'da Yusuf zirvesi!..

Bursasporlu Yusuf Şimşek'in Trabzonspor'a transferi konusunda her 2 kulübün başkanlarının yarın İstanbul'da bir araya gelerek transfer görüşmelerine son noktayı koyacakları öğrenildi. Trabzonspor'a transferi gündemde olan Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu

İstanbul'da Yusuf zirvesi!..
Bursasporlu Yusuf Şimşek'in Trabzonspor'a transferi konusunda her 2 kulübün başkanlarının yarın İstanbul'da bir araya gelerek transfer görüşmelerine son noktayı koyacakları öğrenildi.

Trabzonspor'a transferi gündemde olan Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu ve kaptanı Yusuf Şimşek için Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, yarın İstanbul'da bir araya gelerek konuyu netleştirecek. Bu görüşmenin sonunda Yusuf Şimşek'in ligin 2'nci yarısında hangi kulüpte forma giyeceği de netleşecek.

İki kulüp arasında günlerdir süren transfer görüşmelerinde Bursaspor yönetiminin Yusuf Şimşek için istediği transfer ücretini, Trabzonspor yönetimi yüksek buldu. Her iki kulübün başkanları, buluşmada yapacakları pazarlıkla Yusuf Şimşek'in durumunu belirleyecek.


HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler