İstanbul'da TS konuşuldu

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Mali Saymanı Mahmut Aksu, lobicilikle bir yerlere varabileceklerini ve bu konuda her zamandan daha fazla çalışmak gerektiğini söyledi. 1967 Trabzonsporlular Derneği'nin İstanbul'daki merkezinde panelde konuşan Mahmut Ak

İstanbul'da TS konuşuldu

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Mali Saymanı Mahmut Aksu, lobicilikle bir yerlere varabileceklerini ve bu konuda her zamandan daha fazla çalışmak gerektiğini söyledi.

1967 Trabzonsporlular Derneği'nin İstanbul'daki merkezinde panelde konuşan Mahmut Aksu, “Trabzonspor'un güçleri dağınık. Güçlerimizi Trabzonspor'un başarısı için birleştirme vakti geldi. Eskiden olduğu gibi birlik bütünlük içinde olmalıyız” diye konuştu.

Aksu sözlerine şöyle devam etti:
“Transferler konusunda yurt dışında zorluklar yaşıyoruz. Türkiye'nin dışarıda ne yazık ki olumsuz bir imajı var. Oysa biz Trabzonspor olarak çok kurumsal davranıyoruz. Oyunculara vaktinden önce ödemeler yapıyoruz. Her adımda profesyonelce davranmaya çalışıyoruz. Takımdaki eksikleri herkes gibi biz de görüyoruz. Hazır iki oyuncu peşindeyiz. Ancak takımdaki uyumu göz ardı etmiyoruz, almayı düşündüğümüz futbolcularda da bunu arıyoruz. Tonya'dan başlattığımız halka açılım hamlelerimiz devam edecek. Taraftarla futbolcu aynı masada hamsi yiyecek. Ayrıca önümüzdeki dönemde Ordu, Giresun, Rize ve Gümüşhane gibi illerde hazırlık maçları yapacağız. Üç yıllık bir programla geldik. Şampiyonluğu herkes gibi biz de isteriz ancak ilk aşamada hedefimiz ilk üçte olmak, kurumsallaşmak ve lobi oluşturmaktır."



Trabzonspor'un eski oyuncusu Lemi Çelik ise Trabzonspor'un mevcut şartlarda başarılı olduğunu söyledi. Çelik, bu takım üzerinde işler yapıyor, onun için tüm oyuncu kardeşlerimi alkışlıyorum açıklaması yaptı. TRT İstanbul Haber editörü Serdar Sevim ise, devre arasında en az üç oyuncu takviyesinin şart olduğunu, ikinci yarının ilk yarıdan daha zorlu geçeceğini ifade etti.



1967 Trabzonsporlular Dernek Başkanı Alaattin Hatayoğlu ise gündemin aksine yanlış hakem kararlarını eleştirdi. Trabzonspor'un her sene aynı senaryolarla geriye itildiğini belirten Hatayoğlu, “Trabzonspor ne zaman başa oynasa bu hatalar artıyor. İlginç bir tesadüf. Bu sene takımımız zirvede diye çok şeyi söylemedik. Bir tane haksız puanımız yok ama bizden çalınan en az 5 puan var. Yönetim kurulumuz gerekli tepkiyi gösterdi. Trabzonspor camiası büyüktür. Gerektiği zaman gereken tepkiyi koymasını da bilir” açıklamasında bulundu.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor