İstanbul’da Song Fırtınası

Trabzonspor'un Kamerunlu yıldızı Rigobert Song, fuarın yıldızı oldu. Spor ekipmanları fuarına katılan TS CLUB standına Kızılderili kıyafeti ve 'Bizim Reis' unvanıyla asılan dev poster görenlerin ilgi odağı oldu. Fuarı takip eden ziyaretçiler Song posteriy

İstanbul’da Song Fırtınası

Trabzonspor'un Kamerunlu yıldızı Rigobert Song, fuarın yıldızı oldu. Spor ekipmanları fuarına katılan TS CLUB standına Kızılderili kıyafeti ve 'Bizim Reis' unvanıyla asılan dev poster görenlerin ilgi odağı oldu.

 Fuarı takip eden ziyaretçiler Song posteriyle fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. TS CLUB İstanbul Mağaza yetkilisi Hüseyin Kazancı, Song posteri için fotoğraf çektirmeye gelenlerin bazıları ürün alış verişinde de bulunduğunu belirtti. Spor ekipmanları fuarına sadece Ts Club'ın katıldığını da belirten Kazancı, “Song, Trabzonspor'un en gözde oyuncusu. Biz de fuardaki Trabzonspor standına nasıl farklılık kazandırırız diye düşündük ve özel bir Song posteri hazırladık. Ts Club standı, Song posterinden dolayı ayrı bir ilgi çekti” ifadelerini kullandı.


Aytekin AKAY

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor