İstanbul'da büyük buluşma

Trabzonspor camiası İstanbul'un en sıra dışı projesi Real İstanbul'da buluşacak. Trabzonspor takımı futbolcuları, başkan ve yönetim kuruluyla Pazartesi Real İstanbul konut projesinin açılış kokteylinde bir araya gelecek. Saat 12:00'de Merter'deki açılışa

İstanbul'da büyük buluşma

Trabzonspor camiası İstanbul'un en sıra dışı projesi Real İstanbul'da buluşacak.


Trabzonspor takımı futbolcuları, başkan ve yönetim kuruluyla Pazartesi Real İstanbul konut projesinin açılış kokteylinde bir araya gelecek. Saat 12:00'de Merter'deki açılışa Ersun Yanal ve Trabzonspor takımı tüm futbolcularla katılacak.

Başkan Sadri Şener, yönetim kurulu üyelerinin de katılacağı Real İstanbul konut projesinin açılış kokteylinin sürpriz konukları da var. Milli Takımlar eski teknik direktörü Şenol Güneş'in açılış için Kore'den geldiği ifade edildi.

Milli Takım'larda ve Trabzonspor'da halef-selef olarak çalışan iki hocanın buluşması ilginç anlara sahne olacak. Saat 12:00'da başlayacak açılışa Trabzonspor camiasından eski yöneticiler de hazır bulunacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor