İstanbul basınının hedefi yine Şenol Güneş!

Trabzonspor'un ve Milli takımın efsane ismi Şenol Güneş, tıpkı 2003'te olduğu gibi işiyle değil giyimiyle eleştirilmeye başlandı. Milli Takımı tarihinin en büyük başarısını yakalatmasına rağmen İstanbul sevici bazı basın müsvetteleri Şenol Güneş'i hakaret

İstanbul basınının hedefi yine Şenol Güneş!

Trabzonspor'un ve Milli takımın efsane ismi Şenol Güneş, tıpkı 2003'te olduğu gibi işiyle değil giyimiyle eleştirilmeye başlandı.

Milli Takımı tarihinin en büyük başarısını yakalatmasına rağmen İstanbul sevici bazı basın müsvetteleri Şenol Güneş'i hakarete varan şekilde giyimi ve saç şekline kadar eleştirmişti.

Bir Trabzonlu teknik adamın bu başarıyı yakalamasını içlerini sindiremeyen bu kesim, hocanın Beşiktaş'a gitmesinden sonra yeniden hortladı. Güneş'in başarısını kaldıramayan bu kişiler, tercrübeli hocayı bu kez giyimiyle eleştirmeye başladı.

Olimpiyat Stadı'dna Beşiktaş'ın Başakşehir'le yaptığı maçta bordo rengi pantolon giyen ve şıklığıyla dikkat çeken Şenol Güneş'i ilk olarak diline malzeme yapan yorumcu Ahmet Çakar oldu. Çakar'ın  Beyaz futbol programında bordo pantolon üzerine espriler yapması fırsat bekleyen bir çok kişiyi de harekete geçirdi.

Sosyal medyada hakkında bir çok şey yazılan Güneş için  "63 yaşında bordo pantolon. bende gidip alacağım" diyen olurken, hocayı Pakistanlı turistlere benzeten de oldu. 

Ancak tecrübeli hocanın bu tip eleştirilere kulaklarını tıkadığı ve yorumları umursamadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor