Isparta 32 Spor - 24 Erzincanspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Isparta 32 Spor ile 24 Erzincanspor, 2. Lig mücadelesinde kozlarını paylaşacak. Belediye Isparta 32 Spor - 24 Erzincanspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Isparta 32 Spor - 24 Erzincanspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Isparta 32 Spor ile 24 Erzincanspor, 2. Lig Kırmızı Grup'ta 34. hafta mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

Belediye Isparta 32 Spor ile 24 Erzincanspor arasındaki müsabakayı Yakup Özhan yönetecek. Özhan'ın yardımcılıklarını Ali Uğurtan Demirtaş ve Ali Gün yapacak. 4. hakem ise Serkan Eryılmaz olacak.

Karşılaşma öncesi iki takımın son durumu

Mücadele öncesi Isparta 32 Spor 52 puanla 6. konumda yer alırken, 24 Erzincanspor ise 61 puanla 3. sırada bulunuyor.

Belediye Isparta 32 Spor - 24 Erzincanspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Belediye Isparta 32 Spor ile 24 Erzincanspor arasında 7 Nisan Pazar günü Isparta Atatürk Stadı'nda oynanacak olan müsabaka 15.00'te başlayacak.

Belediye Isparta 32 Spor - 24 Erzincanspor maçı hangi kanalda?

Belediye Isparta 32 Spor - 24 Erzincanspor maçının hangi kanaldan yayınlanacağına dair araştırmalar yapılıyor. Belediye Isparta 32 Spor - 24 Erzincanspor maçını canlı olarak yayınlayacak olan herhangi bir TV kanalı bulunmuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler