İspanyollardan Suçlama

İspanya'nın Recreativo kulübünün yönetim kurulu üyelerinden Michael Dumois, Türkiye Futbol Federasyonu ve Trabzonspor'un, Ersen Martin olayını sonuna kadar götürüp, kendilerine en büyük zararı vermeye çalışacaklarını ileri sürdü.FIFA'ya intikal eden ve bu

İspanyollardan Suçlama

İspanya'nın Recreativo kulübünün yönetim kurulu üyelerinden Michael Dumois, Türkiye Futbol Federasyonu ve Trabzonspor'un, Ersen Martin olayını sonuna kadar götürüp, kendilerine en büyük zararı vermeye çalışacaklarını ileri sürdü.

FIFA'ya intikal eden ve bu kanalla Trabzonspor'dan savunması istenen Ersen Martin olayının çözülmesinin uzun sürebileceğini kaydeden Recreativolu yönetici, “Trabzonspor'un 21 Eylül tarihini sonuna kadar kullanacağına ve daha sonra yeni bir iddia ortaya atacağına inanıyoruz. Şimdiden kararlarını verdiler ama verilebilecek en büyük zararı vermeye çalışacaklar” iddiasında bulundu.

Öte yandan İspanya 1. Futbol Ligi'ne (La Liga) kötü bir başlangıç yapan vesondan 3. sırada yer alan Recreativo Huelva, Ersen Martin gelse degelmese de yeni bir golcü arayışında olduğunu açıkladı.

La Liga'da geride kalan 3 haftada 2 beraberlik, 1 yenilgi alan Recreativo,daha önce aldığı “Ersen dışında yeni bir forvet almayacağız” kararını kötügidiş yüzünden değiştirmek zorunda kaldı.

Michael Dumois, İspanyol basınında yer alan demecinde, “Ersen'den bağımsız olarak yeni bir golcü transfer edeceğiz. Çünkü Sinama'nın yokluğu takım için büyük eksiklik ve Rosu henüz hazır değil. Şu an forvette sadece Javi Guerrerovar ve La Liga'da oynayan bir takımda tek forvet olamaz. Sevilla karşısında alınan yenilgi bizi bu kararı almaya zorladı” dedi.

Yeni oyuncu transfer etmek için kulüp olarak ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Dumois, “Sınırlı bir bütçemiz var. Chevanton'u alamayız, çünkü yürürlükte sözleşmesi var. Başka alternatiflere bakıyoruz” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler