İspanya'da görüşmeler olumlu

Zokora transferi için İspanya'da bulunan Nevzat Şakar görüşmelerini tamamladı ve yarın sabah Trabzon'a dönüyor.İspanya'nın Sevilla kulübün'de oynayan Zokora'yı transfer etmek için bu ülkeye giden Nevzat Şakar görüşmelerini tamamladı.Asbaşkan Şakar ile sab

İspanya'da görüşmeler olumlu

Zokora transferi için İspanya'da bulunan Nevzat Şakar görüşmelerini tamamladı ve yarın sabah Trabzon'a dönüyor.

İspanya'nın Sevilla kulübün'de oynayan Zokora'yı transfer etmek için bu ülkeye giden Nevzat Şakar görüşmelerini tamamladı.

Asbaşkan Şakar ile sabah saatlerinde görüşen Zokora'nın Trabzonspor!a gelmeye çok istekli olduğu öğrenildi.

Şakar öğleden sonra ise Sevilla kulübü'nün Sportif Direktörü ve İdari Direktörü ile bir araya geldi. Yapılan görüşmelerde Sevilla kulübü Zokora'nın Bonservis bedelini Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'a iletti.

haber61.net'in edindiği bilgiye göre görüşmeler olumlu geçerken futbolcunun Trabzonspor'a gelmek istemesinin kulüp idari ve Teknik menajeri ile yapılan görüşmelerde Trabzonspor'a teklif edilen bonservis bedelinde bir düşüş olabileceği düşüncesi yarattığı bilgisine ulaşıldı.

Zokora'nın transferi ile ilgili asbaşkanın yaptığı görüşmelerin olumlu geçmesi dolayısıyla ön libero için yine İspanya'da futbol hayatını sürdüren diğer iki isimle bir görüşme yapılmadı.

Trabzonspor'un bir sonraki görüşmede Zokora'nın transferini gerçekleştirmesine kesin gözü ile bakılırken, az da olsa bu transferde yaşanabilecek bir olumsuzluğun ardından ön libero mevki için daha önceden isimleri belirlenen diğer iki isimle görüşmeler yapılacağı ve ön libero mevki için İspanya'da futbol oynayan 3 isimden birinin transferinin mutlak gerçekleştirileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler