İskender'den TS'ye destek

Trabzonspor'un unutulmaz yöneticilerinden ve asbaşkanlarından Kenan İskender, HES Projesinin, kulüp açısından çok önemli olduğunu ve herkesin bu projeye destek vermesi gerektiğini söyledi.Kenan İskender, “Trabzonspor'un Hidroelektrik Santrali Projesi geli

İskender'den TS'ye destek

Trabzonspor'un unutulmaz yöneticilerinden ve asbaşkanlarından Kenan İskender, HES Projesinin, kulüp açısından çok önemli olduğunu ve herkesin bu projeye destek vermesi gerektiğini söyledi.

Kenan İskender, “Trabzonspor'un Hidroelektrik Santrali Projesi geliştirmiş olması çok önemlidir. Projenin, ihale aşamasına gelmiş olmasından da ayrıca büyük mutluluk duyuyoruz. Bu önemli projeye herkesin destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. Trabzonspor adına büyük gelir kaynağı yaratılması açısından bu proje önemlidir ve mutlaka sonuç alınmalıdır. HES projesi Trabzonspor'a gelir getirecek. Bu belki de Trabzonspor'un en büyük kalıcı gelir kalemi olacak” dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

'Kalıcı Gelir Kalemi Olacak'
“Trabzonsporlu olan herkesin de bu projede yönetime destek vermesi gerektiği inancını taşıyorum. Bizler eski yöneticiler olarak her zaman Trabzonspor'un yanında yer almalıyız.

Kulübe katkı yapacak her çalışma için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiririz. Tüm yöneticilerin de böyle düşünmesi gerekir. Trabzonspor'da özellikle proje anlamında çok iyi işler yapılıyor. Bunlar yapılırken, bizlerin de manevi gücünü yönetim yanında hissetmeli.”

Kenan İskender, futbol takımının da lider olmasını alkışladığını belirtirken de, “Futbol takımı da iyi sonuçlar alıyor. Yine bizler yenilgide veya galibiyette her zaman takımın yanında olmalıyız. Önümüzde Galatasaray maçı var. Bu maçtan da takımın iyi bir sonuç elde edeceğini düşünüyorum, başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor