İshak'ta işlem tamamlanıyor!

Trabzonspor’un Kardemir Karabükspor’dan kadrosuna katmak için prensip anlaşmasına vardığı sol bek oyuncusu İshak Doğan ile yarın İstanbul’da bir görüşme yapılacak.Bu futbolcuya karşılık olarak Kardemir Karabükspor’a Aykut Akgün ve Soner Aydoğdu ile 2 mily

İshak'ta işlem tamamlanıyor!

Trabzonspor’un Kardemir Karabükspor’dan kadrosuna katmak için prensip anlaşmasına vardığı sol bek oyuncusu İshak Doğan ile yarın İstanbul’da bir görüşme yapılacak.

Bu futbolcuya karşılık olarak Kardemir Karabükspor’a Aykut Akgün ve Soner Aydoğdu ile 2 milyon TL civarında bonservis bedeli öneren yönetim, Soner’in henüz Karabükspor ile anlaşamaması nedeniyle ikinci teklifi devreye soktu. Kardemir Karabükspor’a Aykut ve belirli bir bonservis bedeli ödeyecek olan yönetim futbolcuya yarın İstanbul’da 5 yıllık sözleşme imzalatmayı planlıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor