İshak'a özel görev

Trabzonspor'da birkaç haftadır önce takımdan gönderilecek oyuncular arasında yer alan ancak Ersun Yanal'ın göreve gelmesiyle yeni bir kimlik kazanan  ve son haftaların değişmez ismi olan İshak Doğan , Balıkesir karşısında da Yanal'ın sol kanattaki ilacı o

İshak'a özel görev

Trabzonspor'da birkaç haftadır önce takımdan gönderilecek oyuncular arasında yer alan ancak Ersun Yanal'ın göreve gelmesiyle yeni bir kimlik kazanan  ve son haftaların değişmez ismi olan İshak Doğan , Balıkesir karşısında da Yanal'ın sol kanattaki ilacı olacak.

Son haftalarda bulduğu forma şansını iyi kullanan İshak'a Balıkesir maçı öncesi özel taktikler veren Yanal sık sık hücuma çıkarak forvetlere yapacağı ortalarla gol pozisyonları hazırlamasını istedi. Bu arada İshak'ın satılık listesinden çıkarıldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler