İshak yeniden doğacak

Trabzonspor'un sezon başında Karabükspoır'dan kadrosuna kattığı fakat teknik direktör Vahid Halilhodzic döneminde forma şansı bulamayan İshak doğan, teknik direktör Ersun Yanal'ın takıma gelmesi ile birlikte antremanlarda hırslı bir şekilde idmanlarını sü

İshak yeniden doğacak

Trabzonspor'un sezon başında Karabükspoır'dan kadrosuna kattığı fakat teknik direktör Vahid Halilhodzic döneminde forma şansı bulamayan İshak doğan, teknik direktör Ersun Yanal'ın takıma gelmesi ile birlikte antremanlarda hırslı bir şekilde idmanlarını sürdürmeye başladı. Trabzonspor'da gelmeden önce milli takımda forma giyen milli genç oyuncu, yeniden milli takıma gitmek için elinden geleni yapacağını söyledi.

Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic zamanında forma şansı bulamayan genç oyuncu İshak 'Bundan sonra her şey benim için yeniden başlayacak. Ersun Yanal hocamızın gelmesi ile birlikte takıma yeniden bir hava geldi. Bundan sonra her şey daha güzel olacak. Bende daha çok çalışarak, bu formayı alıp bir daha çıkartmayacağım. İnşallah bu hafta Galatasaray'ı yener ve çıkışa geçeriz' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor