ISF'dan Trabzonlu başkan Pala'ya büyük onur

Trabzonlu Federasyon başkanına ISF’den büyük onur…Türkiye’de ISF tarafından verilen  bir çok uluslar arası organizasyona başarıyla imza atan  Okulsporları Federasyonun Trabzonlu Başkanı Ayhan Pala   ISF tarafından ISF GELİŞİM ELÇİSİ olarak atandı.  Türkiy

ISF'dan Trabzonlu başkan Pala'ya büyük onur

Trabzonlu Federasyon başkanına ISF’den büyük onur…Türkiye’de ISF tarafından verilen  bir çok uluslar arası organizasyona başarıyla imza atan  Okulsporları Federasyonun Trabzonlu Başkanı Ayhan Pala   ISF tarafından ISF GELİŞİM ELÇİSİ olarak atandı.  Türkiye Okul Sporları Federasyonu başkanı Ayhan Pala  Trabzon’da Dünya Okullar arası Hentbol Şampiyonası başarıyla gerçekleştirirken 2016 Jimnasiad oyunlarının da Trabzon’a alınmasını sağladı

Palanın Türkiye’ye aldırdığı ve mükemmel derecede gerçekleştirdiği organizasyonlar ISF’ında dikkatını çekti.  ISF Başarılı spor adamını Kuzey Avrupa ve Orta Asya ‘dan sorumlu Gelişim elçisi olarak atadı.

 ISF Başkanı Laurent PETRNKA Türkiye Okul Sporları Federasyonuna gönderdiği   imzalı görevlendirmede gönderdiği yazısında şu ifadelere yer verdi  “ Türkiye Okul Sporları Federasyonunun  ISF de oynadığı aktif rolü ve ülkenizde ve bölgenizde okul sporlarının gelişimi adına aldığınız tüm insiyatifleri gözönünde bulundurarak TOSF’nin ISF’nin ilerlemesinde olan desteğini ilgiyle takip ediyorum.Bu nedenle sizi Kuzey Avrupa ve Orta Asya bölgeleri adına ISF GELİŞİM ELÇİLİĞİ için görevlendirmekten büyük memnunluk duyarım.

Bu görevlendirmenin iki amacı bulunmaktadır. Bunlardan ilki Kafkasya Bölgesinden (Türmenistan, Özbekistan, Tacikistan, Kırgızistan) ve Lübnan’dan yeni üyeler kazanmak için ISF’nin aktif olarak tanıtılması, diğeri ise ISF Şampiyonalarına daha fazla katılım yapılmasında ve ISF Şampiyonalarının organizasyonlarının teklif verilmesinde (Rusya, Ukrayna, Romanya, Kosova,  Kazakistan, Azarbaycan, Moğolistan, İran,Gürcistan FYR Makedonya ve Tunus) ülkelerinin rollerini artırmaktır.

Bu adaylık bir sonraki yürütme kurulunda anons edilecektir. Yürütme kurulunun tüm üyelerinin bu adaylığı destekleyeceğinden eminim. Yeni ülkelere yönelik yeni inisiyatifler aldığınızda lütfen ISF Avrupa ve Asya Başkanını bilgilendiriniz.

Desteğiniz ve İşbirliğiniz için teşekkür ederiz

Türkiye Okul Sporları Federasyon Başkanı Ayhan PALA “ISF tarafından tarafıma tevzi edilen ISF GELİŞİM ELÇİSİ görevinden büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. Başkan PALA Kuzey Avrupa ve Orta Asya ‘da Gelişim elçisi olarak görev yapacağını ifade ederek” ISF içerinde güçlü ülke güçlü federasyon anlayışıyla çıktığımız bu yolda geldiğimiz nokta çok büyük anlam taşımaktadır. Okul Sporları bütün dünyada önemli gelişim içerisindedir. Bu hızlı değişimde lider olmak, karar mekanizmalarının içerisinde yer almak ülkemiz adına övünç kaynağıdır.

Federasyonumuzu ISF’te temsil eden değerli üyelerinin katkıları da büyük önem taşımaktadır. Federasyonumuz bu başarıları ve gücünü kendi bünyesinde geliştirdiği bir aile olma, bir ekip olma, birlikte başarma duyguları sayesinde gerçekleştirmektedir. Emek veren katkı sağlayan her bireye teşekkür ediyorum. Ülkemizin 1972 yılında üye olduğu ISF’ de geldiği yer spor tarihi bakımından bir zirvenin adıdır.”dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor