Isaac'ın düşüşü anlaşılmıyor

Yakın ilgi görüyor Sezonun ilk iki haftasında yedek bekleyen ve hiç forma giyemeyen Isaac Promise, Yattara'nın yokluğunda sahne almış ve performansıyla büyük beğeni toplamıştı. 3-2 kazanılan Antalyaspor müsabakasında çok kritik bir asiste imza atarken, bi

Isaac'ın düşüşü anlaşılmıyor
Yakın ilgi görüyor
Sezonun ilk iki haftasında yedek bekleyen ve hiç forma giyemeyen Isaac Promise, Yattara'nın yokluğunda sahne almış ve performansıyla büyük beğeni toplamıştı. 3-2 kazanılan Antalyaspor müsabakasında çok kritik bir asiste imza atarken, bir sonraki hafta deplasmanda oynanan Konyaspor maçında ise adeta patlama yapmıştı.

Attığı iki golle maçı çeviren isim olan Nijeryalı o karşılaşmanın ardından kayıplara karıştı. Yattara'nın takıma dönmesiyle oynama süresi azalan Isaac, sahada olduğu müsabakalarda da verimsizdi. Yanal, genç yıldızın toparlanması için yoğun çaba harcıyor.

Sadece 1 maçı tamamlayabildi
Altıncı haftadan sonra performansında gözle görülür bir düşüş saptanan Isaac, sonraki 5 haftadaki sadece Hacettepe müsabakasında 90 dakika sahada kaldı. Diğer karşılaşmaların ikisinde yedek soyunan Nijeryalı, bir kez ilk yarıda, bir kez de 89'da oyundan alındı. Bu maçlarda Isaac gol atıp asist yapamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler