Isaac'e ceza verilecek mi?

Trabzonspor Kulüp menajeri Caner Çuvalcıoğlu, Gençlerbirliği'nden transfer edilen Nijeryalı oyuncu Isaac Promise'nin, yarın akşam Trabzon'da olmasını beklediklerini söyledi.      Isaac'ın planladıkları programdan geç olarak Trabzon'a döneceğini ifade eden

Isaac'e ceza verilecek mi?

Trabzonspor Kulüp menajeri Caner Çuvalcıoğlu, Gençlerbirliği'nden transfer edilen Nijeryalı oyuncu Isaac Promise'nin, yarın akşam Trabzon'da olmasını beklediklerini söyledi.
    

Isaac'ın planladıkları programdan geç olarak Trabzon'a döneceğini ifade eden Çuvalcıoğlu, ''Geldiğinde bu futbolcuyla konuşacağız. Geç gelmesinin nedenlerini öğreneceğiz. Eğer ceza gerektirecek bir durum olursa da gereği yapılır'' dedi.
    

Isaac, Trabzonspor ile Ankara'da anlaşma imzaladıktan sonra Pekin olimpiyatlarında mücadele eden Nijerya Milli Takımının kampına gitmiş ve ardından ülkesine dönerek Trabzon'a gelmemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor