Isaac Yattara için ne düşündü?

Isaac Promise, Fotomaç'a iddialı açıklamalarda bulundu. Nijerya Milli Takımı ile Pekin Olimpiyatları'na giderken havaalanında Trabzonspor'a imza atan İsaac, "G.Birliği'nin benim üzerimde emeği büyük ama o aşamadan sonra orada faydalı olamazdım. Trabzonspo

Isaac Yattara için ne düşündü?
Isaac Promise, Fotomaç'a iddialı açıklamalarda bulundu. Nijerya Milli Takımı ile Pekin Olimpiyatları'na giderken havaalanında Trabzonspor'a imza atan İsaac, "G.Birliği'nin benim üzerimde emeği büyük ama o aşamadan sonra orada faydalı olamazdım. Trabzonspor'a gelmem doğru bir karardı. Hedefleri büyük bir takıma geldim. Burası benim için iyi bir şans kapısı. Bu şansı çok iyi değerlendireceğim. Trabzon'da şampiyonluk yaşayabiliriz" diye konuştu.

Sorunlu futbolcu değilim

Sorunlu oyuncu olmadığını belirten İsaac, şöyle devam etti: "Geç gelmem hataydı. Olimpiyatlar nedeniyle ailemden çok uzak kalmıştım. Hem de yorgundum. Ailemle birlikte dinlenip Trabzonspor'a hazır dönmek istedim. Yattara ile iyi bir ikili oluşturacağımızı düşünüyorum. İkimiz, tribünleri ayağa kaldırırız. Rakipler bizi nasıl durduracaklarını düşünsün. Pekin'de teklif aldım ama önce Trabzon'a borcumu ödeyip, iki yıl sonra transferi düşünürüm. Giderken de kulübüme çok para kazandırırım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor