Isaac: Yattara gitmekte haklı

Trabonzpor'un yeni golcüsü Isaac Promise bir forvet oyuncusu kendisinden beklentilerin farkında olduğunu vurgulayarak, amacının atacağı gollerle taraftarları mutlu etmek olduğunu söyledi. Kardemir D.Ç. Karabükspor maçına golle başladıklarını belirten Isaa

Isaac: Yattara gitmekte haklı
Trabonzpor'un yeni golcüsü Isaac Promise bir forvet oyuncusu kendisinden beklentilerin farkında olduğunu vurgulayarak, amacının atacağı gollerle taraftarları mutlu etmek olduğunu söyledi.


Kardemir D.Ç. Karabükspor maçına golle başladıklarını belirten Isaac, “Karşımızda iyi bir takım bulduk. Bu nedenle biraz zorlandık. Ama golü erken attığımızdan bizim için kazanmak fazla sorun olmadı” dedi.

Stad atmosferinin güzel olduğunu dile getiren Isaac, “Taraftarlarımızın önünde gol atmak benim için çok sevindirici. Ama şu da bir gerçek ki bir hücum oyuncusu olarak gol atmak benim görevim. Burada taraftarları mümkün olduğu kadar sevindirmek için varım. Bu düşünceyle yoluma devam edeceğim” diye konuştu.

İbrahim Yattara'nın takımdan ayrılma ihtimali üzerine de bir yorum yapan genç futbolcu, “Yattara kendi geleceği için takımdan ayrılmayı planlıyorsa gitmekte haklı. Ama kalırsa da iyi olur. Biz onu çok seviyoruz. Onun yerini doldurma konusuna gelince benim mevkiim farklı ama bu istendiğinde memnuniyetle yerine getiririm” açıklamasında bulundu.

Takımdaki kaliteli oyuncuların çokluğuna dikkat çeken Isaac, “Bu tip kaliteli oyuncularla rekabet içerisine girmek sizi daima daha ileriye götürür. Gelişmenize katkı sağlar. Ben hocamın isteklerini yerine getireceğim ve tatlı forma rekabetinden hepimiz karlı çıkacağız” yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler