Isaac ve Yattara katılamayacak!

3. haftasında sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak Trabzonspor, hazırlıklarına yarın (Salı) başlayacak. Sakatlığı bulunan Yattara ve Ülkesinde bulunan Nijeryalı oyuncu Isaac çalışmaya katılamayacak. Yarın akşam 20.00'de, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde top

Isaac ve Yattara katılamayacak!
3. haftasında sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak Trabzonspor, hazırlıklarına yarın (Salı) başlayacak. Sakatlığı bulunan Yattara ve Ülkesinde bulunan Nijeryalı oyuncu Isaac çalışmaya katılamayacak.

Yarın akşam 20.00'de, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde toplanacak bordo-mavili takım, 3 günlük iznin ardından Beşiktaş ile yapacağı maç öncesi ilk idmanını gerçekleştirecek.

Ülkesinde bulunan Nijeryalı oyuncu Isaac'ın yarınki çalışmada yer almayacağı, ancak perşembe günü Trabzon'a gelerek çalışmalara başlayacağı belirtildi. Sakatlığı bulunan Yattara da yarınki antrenmana katılamayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor