Isaac sağlık kontrolünden geçti

Trabzonspor'un ülkesinden geç dönen Nijeryalı oyuncusu Isaac Promise, idman açığını kapatıyor.      Geçen hafta cumartesi günü Trabzon'da takımla ilk antrenmanı yapan Isaac'ın dün izin gününe rağmen çalıştığı ve bugün de sağlık kontrolünden geçtiği öğreni

Isaac sağlık kontrolünden geçti

Trabzonspor'un ülkesinden geç dönen Nijeryalı oyuncusu Isaac Promise, idman açığını kapatıyor.
    

Geçen hafta cumartesi günü Trabzon'da takımla ilk antrenmanı yapan Isaac'ın dün izin gününe rağmen çalıştığı ve bugün de sağlık kontrolünden geçtiği öğrenildi.
    

Dr. Alioğlu, Isaac'ın 10 günlük antrenman eksikliğinin bulunduğunu belirterek, ''Onu kapatması lazım. Antrenmanlarını sürdürüyor. Şu anda tam hazır değil. Ama genç oyuncu, 1 hafta içinde toparlarsa karar hocamıza kalır'' diye konuştu.
    

Alioğlu, Tony Sylva'nın geçici lisansını bugün, yarın beklediklerini de ifade ederek, ''Sylva'nın lisansının Beşiktaş maçı öncesi geleceğini düşünüyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler