Isaac Promise geliyor

Isaac de bu hafta hazırlıklarda yer alacak. Isaac'ın lisans işlemlerini yapmıştık. Teknik heyetin görev vermesi halinde bu maçta görev alabilecek durumdadır'' diye konuştu. Tony Sylva'nın bonservisi konusunda olumlu gelişmelerin yaşandığını ifade eden Çuv

Isaac  Promise geliyor
Isaac de bu hafta hazırlıklarda yer alacak. Isaac'ın lisans işlemlerini yapmıştık. Teknik heyetin görev vermesi halinde bu maçta görev alabilecek durumdadır'' diye konuştu.

Tony Sylva'nın bonservisi konusunda olumlu gelişmelerin yaşandığını ifade eden Çuvalcıoğlu, ''FIFA'dan bize futbolcuya 2 Eylül'de geçici lisans verileceği konusunda bir yazı geldi. Transfer döneminin bittikten sonra FIFA böyle bir karar verse de olumsuzluk yaşamayız. Çünkü daha önceden sözleşmemizi yapmıştık. O nedenle bu konunun da bu hafta çözüme kavuşacağını düşünüyoruz'' dedi.

Trabzonspor'da, böylelikle Yattara, Isaac ve Tony Sylva'nın Beşiktaş maçında takımda yer alma ihtimallerinin artması galibiyetler kadar camiada moralleri yükseltti.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor